Nieuws

Vacature Digitale Media Manager

De Digitale Media Manager voert de eindredactie over alle online communicatie van onze lokale afdeling . In samenwerking met de fractie en het campagneteam zorgt de DMM dat de juiste inhoud op het juiste moment op de juiste plek online te vinden is.

Lees verder

Geslaagde informatiemiddag

GroenLinks Schouwen Duiveland organiseerde op 22 september jl. een zeer geslaagde middagbijeenkomst op de voormalige boerderij “Ons Hof” van Arjan en Heleen de Hulster te Sirjansland.

Lees verder

Ledenmiddag 22 september

Bij deze nodigen wij alle leden - en hun partners –en belangstellenden uit voor een informatie-bijeenkomst op zaterdag 22 september aanstaande op de boerderij-hoeve ”Ons Hof” van Arjan en Heleen de Hulster aan de Dillingsweg 12 te Sirjansland. Deze middag organiseren we mede op verzoek van onze fractie om het contact met onze leden en andere belangstellenden te onderhouden en feeling te houden met wat er leeft onder de mensen en betrokken te blijven met de kiezers van Schouwen-Duiveland.

Het wordt een interessant programma en we zien er naar uit informatie met u uit te wisselen en ideeën op te doen.

Programma

Verkiezingsprogramma

Het is tijd voor een alternatief! Een alternatief wat voor het eerst nadrukkelijk meedoet in de gemeente Tholen: “Samenwerking tussen PvdA en GroenLinks"

Lees verder